GAZİANTEP / İSLAHİYE - Yukarıbilenler İlkokulu

Ekm

23/10/2023 tarihinde yapilan seçim sonucunda Vesile CAN Okul Meclis Temsilcisi seçilmiştir.

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı "Ben Okuyorum Gaziantep Okuyor Projesi" kapsamında haftada bir ders saati tüm okul personeli ve öğrencilerimizle; ayda bir ders saati de velilerimizin katılımıyla Kitap Okuma etkinliği yapıyoruz. Kitap okuma etkinliği tarih ve saatlerini çizelgeden takip edebilirsiniz. Bol okumalı günler dileriz...

"Kitapsız yaşamak kör, sağır, dilsiz yaşamaktır."

M. Kemal Atatürk

Haz

Okulumuz bahçe sınırları içerisinde bulunan yıkım kararı alınan ağır hasarlı bina dolayısıyla oluşabilecek olumsuz durumların oluşmasını engellemek, can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla gerekli  tüm emniyet tedbirleri alınmış olup ( bina kapıları kilitli tutulmakta, bina çevresine uyarı ve ikaz tabelaları dikilerek bina çevresi güvenlik şeritleriyle çevrilmiştir), okulumuz öğrenci, personel ve ziyaretçilerin gerekli hassasiyeti göstererek tedbirli ve dikkatli olmaları önem arzetmektedir.